Heminredning på nätet

Heminredning på nätet har på senaste åren växt och blivit väldigt populärt. Det finns många fördelar med att handla inredning och heminredning på nätet: tillgängligheten, enormt utbud, bekvämlighet osv.

Våra inredningsbutiker på nätet erbjuder ett sortiment vi valt med omsorg.
Läs gärna mer om våra butiker här nedan:


Kökshem.se kan du handla din heminredning och samtidigt bli inspirerad av det noggrant utvalda sortimentet. Inredning, design, kvalitet och inspiration är Kökshems fyra ledord som vi alltid arbetar efter.
Kökshem.se erbjuder sina kunder heminredning för köket och hemmets övriga rum.
Från sortimentet kan du bl.a. välja att handla snygga och trendiga bordstabletter, kökshanddukar, löpare, förkläde, brickor och disktrasor i snygg design.
Förutom köksprodukter har Kökshem.se även sköna plädar i ull, dekorativa kuddar, skålar, krukor, vaser i keramik samt olika presentartiklar såsom mysiga doftljus, pot pourri och vinglasmarkörer m.m.

I butiken Disktrasor.se, som är vår systerbutik till Kökshem.se, hittar du snygga designade disktrasor i olika tryck. Dessa miljövänliga disktrasor är tillverkade av naturlig cellulosa och bomullsfiber.
Alla disktrasor som du hittar på Disktrasor.se levereras fraktfritt inom 2-3 dagar till hela Sverige.
När du tycker det är dags att liva upp ditt kök med en snygg designad disktrasa, eller om du helt enkelt vill göra jobbet i ditt kök lite roligare, så är du välkommen att besöka vår webbutik Disktrasor.se.

Klicka på bilderna för att komma direkt till butikerna