28 jan. 2014

S:t Eriks - din affärspartner inom Mark-, Tak- och VA-system

S:t Eriks är ett företag som funnits med länge i branschen och riktar sig mest mot företag inom entreprenad men även privatpersoner genom sina ca 400 återförsäljare i Norden. 
S:t Eriks utvecklar och säljer, genom egen tillverkning, Mark-, Tak- och VA-system till proffskunder och återförsäljare på den nordiska marknaden. På det sättet levererar dem bra och snabba lösningar med attraktiva priser. Produkterna ska ha rätt kvalitet och genom att vara kreativa och flexibla blir S:t Eriks självklart kundens förstahandsval. 

S:t Eriks kommer finnas med på mässan Vår Trädgård i Malmö och datumet som detta gäller är 6-9 mars. Där kan du passa på att träffa dem och få med dig en massa tips och råd. Det är ett gyllene tillfälle för dig då du kommer kunna se ett brett urval av deras stenar, plattor, murar, takpannor och mycket annat. 
I deras monter kommer du även hitta trädgårdsarkitekten Per Christenson som erbjuder gratis trädgårdskonsultation vilket brukar vara väldigt uppskattat. Tillåt dig själv att bli inspirerad till nya idéer för vackra och funktionella utemiljöer som framhäver just din personliga stil. 
Inlägget är skrivet tillsammans med S:t Eriks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar