5 mars 2012

Kockens bästa vän

Då var det måndag igen! En kylig men solig måndag.
Hoppas helgen varit trevlig?!
Vi har både passat på att njuta av solens strålar ute i friska luften och sysselsatt oss med produktfotografering denna helgen. Avkoppling och kreativitet är ingen dålig kombination :-)


Lagar ni ofta mat hemma? Visst är det härligt och för många väldigt avstressande.
Doften av hemlagad mat får lätt magen att kurra och man kan knappt vänta på att få sätta sig vid middagsbordet.
Men sedan finns det ju mat som kanske inte sprider den härligaste lukten i ditt kök och hemmet. Som när man steker bacon, kött eller något annat som gör att det ryker en del.

Candle Tin Cooks Friend

Detta doftljus är tillverkat för precis detta ändamål. Doftljuset "Cooks Friend" är framtaget för att användas i ditt kök och för att just ta bort flottig lukt av matos.
Matdofter och matlukter sprider sig gärna en hel del i hemmet sätter sig framförallt på textiler, speciellt idag när det är så populära med öppna planlösningar i lägenheter och hus.
Istället får du en riktigt fräsch, ren och välkomnande doft i köket. Doften är inte alls stark utan snarare elegant och svag, precis lagom för att ha i köket.
Det är Wax Lyrical som utvecklat en fantastisk teknologi som absorberar de oönskade molekylerna i luften.

Detta fantastiska doftljus är inte bara användbart. Det är även snyggt och passar in i de flesta interiörer. Förpackat i en stilren plåtburk med tillhörande lock kan du ställa fram den i köket och tända vid behov.

1 kommentar:

  1. Supertack för komplimang:)Mysig blogg du har.
    Jag önskar fortsatt skön vecka.
    LOVE M

    SvaraRadera