13 mars 2012

Unik design som inspirerar

Att bli inspirerad i vardagen ger energi och nya idéer. Alla behöver vi bli inspirerade, motiverade och få drömma bort ibland. Det hjälper oss att utvecklas och lyfter humöret dagar då den är är på topp.
När vi hittade en ny leverantör som just har en minst sagt inspirerande kollektion tyckte vi det passade oss utmärkt att starta ett samarbete.

Jennie Johnson är grafisk formgivare och illustratör som skapar inspirerande och vackra detaljer till hemmet. Vi har tagit in hennes porslinsserie "Figure it out Collection"Kökshem.se som består av två stycken designade muggar med svart mönster.
Muggar från serien "Figure it out Collection"


Dekoren på muggarna är bränd i något högre temperatur än vanligt vilket gör att ytan blir jämnare och riktigt fin och blank. Läs mer om muggarna "Figure it out Collection" här.

Förutom muggarna har vi även kökshandduken "En fågel kvittrar" i vårt sortiment nu. Kökshandduken är i 50 % linne och 50 % bomull, tycket är av miljövänlig vattenbaserad svart färg.

Kökshandduk "En fågel kvittar"

Ni kan läsa mer om den snygga kökshandduken här och mer om Jennie Johnson och hennes inspirerande design här.

Det kan vara en utmaning att hitta unika och annorlunda inredningsdetaljer till hemmet. Något som skiljer sig från mängden, något som känns lite personligt och speciellt.
Design förmedlar inte bara en stil utan även en känsla och alla kan uppfatta samma design på olika sätt. Den tilltalar alla på olika sätt, vilket i sig gör produkten personlig, unik och inspirerande.

Vi älskar unik design och försöker alltid att hitta spännande inredningsdetaljer till Kökshem som man inte kan hitta precis överallt. Detta försöker vi mixa med en del klassiker som sällan går ur mode och som passar in hemma hos dem flesta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar