24 maj 2012

Mysig inredning på balkongen

Nu är det helt klart dags att börja använda balkongen där hemma känner vi!
Hos oss är det eftermiddagssol och hela lägenheten lyser upp och solen fortsätter skina in ända fram till den går ner. Verkligen mysigt!

Med väldigt enkla medel kan man liva upp och göra den mysig, trivsam och en plats man gärna kopplar av på.

Vita krukor till blommor och växter
Har man t ex inte en egen trädgård kan man återskapa trädgårdskänslan på sin balkong istället genom att ställ ut en massa gröna växter, blommor och kryddor.

Vas till balkongbordet, finns i rosa och vit
En inte allt för hög vas som står stabilt kan piffa upp balkongbordet och fyllas med enkla sommarfräscha blommor och strån.

En vacker och färgglad duk till bordet.
Denna bordsduken finns b la i precis lagom storlek till ett bord på t ex balkongen, 100 x 100 cm. Mönstret som är inspirerat från blomman Honeysuckle skapar en romantisk och vacker stämning.

Ljuslykta till värmeljus
Kvällsmys  på balkongen blir ännu  trevligare med några tända ljus på bordet. Dessa ljuslyktorna finns i tre olika färger på Kökshem.se.

Sköna plädar i flera olika färger
Det kan bli kyligt ut på balkongen om kvällarna men ändå väldigt trevlig att sitta kvar och umgås, spela spel eller dricka ett glas vin. Då passar det perfekt med en skön pläd att vira in sig i. 
Plädar i lammull, som finns i olika färger och mönster, stöter ifrån sig smuts och behöver därför inte tvättas så speciellt ofta. Dessutom kan du låta den "rena" sig själv genom att låta den hänga ute när det är lite fuktigt i luften.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar