31 maj 2012

Fjärilar i sortimentet

En fråga som många företagare inom detaljhandeln frågar sig själva är hur man ska man välja rätt sortiment till sin butik.
Det är en svår uppgift att bedöma vad som kommer att sälja och vad som kommer bli liggandes länge kvar i lagret. Speciellt svårt kan det vara när man precis ska starta upp och inte riktigt vet vilka kunder som kommer hitta till en, även om man oftast är en viss kundgrupp man riktar sig mot.
Men det underbara är ju att alla tycker om olika saker!

Inte helt ovanligt är det att man gärna tar in sådant i sortimentet som man själv tycker om och vill ha. Sen hoppas man på att fler, många fler, har samma smak och kommer att finna utbudet intressant.
Något vi fastnade för direkt när vi valde vårt sortiment till butiken Disktrasor.se var dessa underbara disktrasor med fjäril.En stor vacker fjäril tryckt på en disktrasa som man använder dagligen i köket och hemmet var ju ett klockrent val tyckte vi.
Det visade sig vara så att våra kunder delade vår smak i denna frågan och just dessa råkar vara en av våra populäraste disktrasorDisktrasor.se. Och det kan vi verkligen förstå!
Fjärilen finns både i svart och i färg och disktrasan är av naturlig bomullsfiber och cellulosa. Det är Kattinatt som tillverkar dessa snygga disktrasor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar