30 apr. 2012

Grönt är skönt i hemmet

Tänk er vad tiden flyger förbi.. Imorgon är det 1 maj och sommaren närmar sig med stormsteg. Innan man vet ordet av är det midsommar ju! Ljuset stannar allt längre om kvällarna och tittar man ut ser man en massa härlig grönska och nytt liv. Alldeles underbart!

Man kan inte låta bli att inte inspireras av naturen och vårluften. Den påverkar även inredningen i hemmet. Precis som att vår- och sommarkläderna åker fram igen så återspeglas årstiden även i färgvalet där hemma.
Grön färg har inte bara en lugnande effekt, den bidrar även till en fräsch harmoni i hemmet. Grön färg får ofta en att tänka nyttigt, ekologiskt och på miljön.Några få inredningsdetaljer i grönt kan vara skönt och härligt vår-inspirerande.
Grönrandiga bordstabletter i ribbad bomull på bordet fräschar upp i köket. Kökshandduken Slinga i 100% bomull matchas snyggt med bordstabletterna.
Ljushållare till värmeljus skapar en mysig stämning om kvällarna och doftljuset Delicious Green med eteriska oljor sprider en lagom diskret doft av grönt äpple.

Servera brödet med stil i denna snygga och användbara brödpåse i färgen sommargrön.
Dessa vita krukor Kiaby i keramik har en vit blank yta som är snygg att bryta med små träd eller gröna växter.
Samtliga inredningsdetaljer finns på Kökshem.se.

Önskar er en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar