2 apr. 2012

Restaurangkänsla hemma

Lite tyst har det varit här inne på bloggen ett tag. Det har enbart berott på en kombination av deadlines som tagit vår fokus och härliga vår-förkylningar som hälsat på hos oss.
Inget vårväder i sikte nere i Skåne.. Solen tittar fram med jämna mellanrum vilket helt klart gör det trevligare dock :)

Något vi personligen längtar efter är att få spendera mer tid utomhus på uteserveringar. Att få bli serverad, äta och dricka något gott i trevligt sällskap är rena avkopplingen. Men under tiden kan man göra sitt bästa för att uppleva den känslan hemma istället.
Just därför fastnade vi för denna läckra kökshandduken Aperitif!Med charmig Fransk stil på trycket som föreställer en diskplockare på en restaurang. Eller är han kanske en bartender som ska fylla på dricka i baren? Ja, det är ju upp till var och en att bestämma väl :)

Kökshandduken är i fint halvlinne och det finns även en matchande disktrasa i miljövänligt material.

Kökshandduk och disktrasa Aperitif

Kökshandduken finns att köpa i vår webbshop Kökshem.se och disktrasan finns både på Kökshem.se och på Disktrasor.se. Både butikerna levererar fraktfritt inom hela Sverige.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar