24 apr. 2012

Pricka rätt i köket

Ett förkläde i köket är inte bara till för att skydda kläderna från stänk och fläckar när man står vid spisen och lagar mat eller kastar mjöl omkring sig när man bakar.
Förklädet kan även ha uppgiften att få dig att se raffigare ut när du står i köket.

Vem har sagt att man inte kan klä upp sig när man lagar kvällens middag, bakar frukostbullar eller ännu hellre förbereder maten till gästerna man bjudit över?

Förkläde Prick Multi
Att ta emot gästerna i ett snyggt förkläde som detta prickiga multifärgade från La Shelf gör att man inte alls känner sig nerklädd eller ovårdad.
Nästan som en housewife tagen direkt ur en tv-serie från 60-talet kan man ta emot sina gäster och servera dem snittar och fördrinkar utan att behöva slänga av sig förklädet när det ringer på dörren.





Detta snygga förkläde är i 100 % bomull och knyts i midjan och i nacken på ena sidan så att rosetten hamnar där och blir synlig.
Givetvis är det så att man knappt kan motstå den matchande grillvanten med volanger runt handleden som kompletterar denna köks-outfit perfekt!

1 kommentar:

  1. Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it. Biologisk trä och palmblad bricka

    SvaraRadera