16 jan. 2012

Hej och välkommen till vår inredningsblogg!

Vad roligt att du hittat hit till vår inredningsblogg!
Då detta är det första inlägget här på bloggen så tänkte vi berätta lite om oss.Vi driver inredningsbutiken Kökshem.se och Disktrasor.se där vi säljer heminredning respektive designade disktrasor . Inredningsbloggen är ett komplement till våra två webbutiker och här kommer vi att blogga om våra inredningsprodukter, ge dig tips och idéer till ditt hem och en hel del inspiration med fokus på heminredning .
Förhoppningsvis kommer vi kunna inspirera dig med vackra bilder, snygg heminredning och aktuella trender inom heminredning online.
För oss är heminredning väldigt kul att jobba med det är en av våra främsta intressen så det är verkligen en ren glädje för oss att ha startat en verksamhet där vi säljer heminredning online. Att ha ett hem som förmedlar en viss känsla och är välkomnande samt återspeglar den personliga stilen med hjälp av olika inredningsdetaljer och textilprodukter betyder väldigt mycket för oss.Kökshem.se, vår heminredningsbutik, är relativt ny. Vi startade butiken i november 2011 och har sedan dess regelbundet uppdaterat och fyllt på sortimentet med våra kvalitativa textiler, snygga inredningsdetaljer och fina presentartiklar.
På Kökshem.se hittar du allt för ditt hem då vi har heminredning till köket, inredning till sovrummet och inredning till vardagsrummet.
Varje inredningsprodukt är något som vi verkligen själva tycker om. Vi väljer vårt sortiment med omsorg och satsar på kvalitet och design.Disktrasor.se är vår andra webbshop där du kan köpa snygga designade disktrasor av bra kvalitet. Vår enkla idé med butiken är att en snygg disktrasa livar upp ditt kök på ett roligt och personligt sätt.
Vi erbjuder dessutom snabb och alltid fraktfri leverans.

Det ska bli väldigt kul och inspirerande att blogga här om heminredning och inredning online och vi hoppas att du kommer följa oss och lämna kommenterar, vilket vi verkligen uppskattar.

Vi hörs snart igen!

Varma hälsningar,
Katja och Igor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar