20 jan. 2012

Ljuvligt doftande hem med doftljus & pot pourri

En härlig doft i hemmet skapar en hemtrevlig och fräsch känsla. Det är väldigt välkomnande att gå någonstans där det doftar gott utan att doften tar över allt för mycket.

Tända doftljus hemma är ju ett underbart sätt att få till en skön miljö med hög mysfaktor. Många tänder numera gärna sina doftljus när som helst på dygnet, dag som kväll, eftersom det känns lite lyxigt och avkopplande.
Tända ett doftljus till middagen, på kvällen eller i badet är ju en klassiker som alltid fungerar.
Men det kan också vara mysigt att tända lite levande ljus när man vaknat på morgonen. Att få starta dagen i lugn och ro, äta en god frukost, dricka en kopp kaffe och inte stressa runt kan vara en riktigt trevlig omväxling.


Två enkla sätt att få till den där fräscha och hemtrevliga känslan är att tända fina doftljus eller sprida ut lite Pot Pourri på ett fat. Den härliga kombinationen av doftljus och pot pourri är både vackert för ögat och härligt för nosen.

Just nu har vi dessutom erbjudande i vår heminredningsbutik på våra väldoftande Pot Pourri - Winter Berries från Colony. Endast 59 kr (ord. pris 79 kr) för en förpackning med 1,2 liter.

Pot Pourri Winter Berries

Doftljus i glas 

Kökshem.se har vi även flera olika fina doftljus
Det populäraste doftljuset i webbutiken heter Strawberry Daiquiri och doftar en härlig kombination av jordgubbar, sötgrädde och rom.
Doftljusen är gjorda på vegetabilisk stearin och bivax med eteriska oljor av högsta kvalitet. 

Trevlig helg till er!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar