27 jan. 2012

Liva upp ditt kök med en snygg disktrasa!

Disktrasan används väldigt flitigt i köket. Dagligen torkar vi av diskbänken, spisen, bordet och kanske till och med skärbrädan med vår disktrasa.

En disktrasa för alla kattälskare
Idag har det blivit en trend att ha snygga disktrasor i sitt kök, med fräcka tryck och olika motiv. Disktrasan kan på så sätt reflektera din personliga stil och visa humor.

När vi för några veckor sedan startade webbshopen Disktrasor.se hade vi en idé om en nischad butik där kunder kan beställa hem snygga designade disktrasor av god kvalitet till bra pris.
Vi satsade direkt på att erbjuda fraktfri leverans och vår policy är att vi har hela vårt sortiment i lager eftersom vi vill kunna leverera snabbt till kunderna.
Det är jätte kul att så många har fått upp ögonen för butiken och tycker att vårt koncept är spännande!

Designade disktrasor med snygga tryck


Vår tanke är enkel: det är mycket roligare att torka, städa och diska med en snygg designad disktrasa! En snygg disktrasa livar upp köket!

Disktrasa med ängelmotiv
Disktrasa med rött hjärta. Något till alla hjärtans dag kanske?

Förutom att det är kul med roliga tryck på disktrasan är den dessutom väldigt enkel att jobba med. Den underlättar jobbet i köket då den absorberar otroligt mycket och håller bra.
Våra disktrasor är tillverkade av naturlig bomullsfiber och cellulosa och är tryckta med miljövänliga och vattenbaserade färger.
Flera av disktrasorna har praktiska hål för upphängning.
Läs gärna mer info om disktrasor och om skötselråd för att ta hand om dina disktrasor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar