18 jan. 2012

Duka med mönstrade bordstabletter

Nya bordstabletter till köket att duka köksbordet med är ett både enkelt och roligt sätt att uppdatera och fräscha upp köket. En bordstablett med fint mönster eller i en härlig färg kan piffa till köket eller matsalsbordet utan att det ska behöva kosta mycket.
Det är oftast dem små detaljerna som kan bytas ut lätt och förnya hemmet genom noggrant utvalda inredningsprodukter från heminredning på nätet.


Härom dagen tog vi in nya snygga bordstabletter i vårt sortiment från La Shelf. Bordstabletterna är tillverkade av polypropylen som är en återvunnen plast och är 38x38 cm.
Tabletterna har vackert bladmönster i grönt eller svart och finns både i fyrkantig och rund form. Det är enkelt att torka dem och man gör det med en fuktig trasa. Dessa bordstabletter tål även milt diskmedel.


bild: Kökshem / La Shelf 

Snygga bordstabletter livar upp köket där hemma och höjer stämningen om man dukar köksbordet med fina, mönstrade bordstabletter. Så när det gäller heminredning för köket så är nya snygga bordstabletter definitivt något att rekommendera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar