6 feb. 2012

Kökshanddukar med skön humor

Då var helgen över och en ny vecka är här. Det är måndag och termometern visar -8°C och stora snöflingor faller vackert på marken. Inga vårtecken här inte.

Vissa måndagar kan kännas tunga och vissa ser man fram emot. Det kan kanske bero på hur helgen sett ut eller vilken vecka man har framför sig. 
Men en sak är säker: inställningen är viktigast!

Vi älskar humor! Inte en enda dag går utan att vi skrattar och skojar. Livet är helt enkelt för kort för inte ha kul, varje dag! Lite skön humor och vackra saker runt omkring sig är något som helt klart kan få ett leende att smyga sig fram oavsett väder, veckodag eller brist på motivation.
Just därför älskar vi dessa alldeles underbara kökshanddukar från Mrs Murphy som verkligen livar upp stämningen vilken dag som helst.

Kökshandduk Dishes

Kökshandduk Oops!
Med charmiga fraser och läckra kvinnor i sann Mrs Murpy-stil: med glimten i ögat, skön humör och härligt retroinspirerat.

"Mrs Murphy har jobbat som illustratör och designer sedan 2001 och har tidigare blivit rikligt belönad med priser och utmärkelser för sitt arbete i både Sverige och utomlands.
Mrs Murphys livsuppgift är att försköna tillvaron, och ge oss ett litet leende på läpparna under tiden. Hon formger inte bara  enskilda produkter utan hela
världar, eller rättare sagt hela universum. Because why stop at the sky when you can be a star…!"
(från Mrsmurphylife)
Liva upp ditt kök med snygga designade kökshanddukar

Häng fram kökshandduken på en krok, på ugnshandtaget eller häng upp den på väggen som tavla/affisch och ditt kök får en ny skön attityd.
Kökshanddukarna är av högsta kvalitet, svensktillverkade och materialet är halvlinne. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar