20 feb. 2012

Vårfräscht med Garden

Oh, vad man längtar till våren och härliga soliga dagar när man tittar på inredningsdetaljerna från den underbara serien "Garden" från Kardelen.
Detta fina Garden-mönstret känns både fräscht, glatt och helt rätt som vårens inredningstrender.

Garden-mönster i vårens nyheter

Kökshandduk i halvlinne
Liva och förnya köket med kökshandduken "Garden" i halvlinne. Dem gröna färgerna mot den vita grunden, vattenkannorna, bladen och växterna skryter om den kommande blomstertiden och påminner om att trädgård snart kommer få nytt liv och grönska.
Kökshandduken är av högsta kvalitet och är fin att hänga fram i köket, på en krok eller över handtaget på ugnsluckan.

Glasunderlägg i kork
Slipp vattenringar på bordet och skydda träet mot värme när du njuter av en kopp varm te eller kaffe med underlägg. Både praktiskt och dekorativt!
Vi använder glasunderlägg flitigt i hemmet och detta i minst för att det är snyggt. Men det är även bekvämt och man behöver inte oroa sig för att förstöra ytan på bordet.

Bricka Garden

Servera friska drinkar, lemonad eller iste på denna brickan. Perfekt till en skön fikastund ute på på balkongen eller ute i trädgården.
Brickan har handtag i sidorna vilket gör den bekvämt att använda.

Visst är det väl skönt att få drömma sig bort en stund mot vårens vackra långa dagar och under tiden passa på att förnya hemmet med några av vårens härliga trender... Ljust, fräscht och mönstrat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar