21 feb. 2012

Peppande citat

Peppande citat är alltid trevligt att läsa när som helst på dygnet. Ibland finns det dagar då man behöver få lite uppmuntrande ord och peppande citat för att på så sett bli lite mer motiverad. All pepp som går att få är uppmuntrande och gör väldigt mycket för ens självförtroende.
Det finns mängder av olika sätt att bli peppad på. Man kan läsa en intressant artikel, titta på en komediserie eller rolig film, surfa runt på internet, titta på you tube-klipp, lyssna på skön musik, ta en promenad i friska luften osv. Men peppande citat är både roliga, trevliga och samtidigt lärorika då man tar till sig det lättare i och med att man läser det.

Men även tankens kraft hjälper. Att visualisera vad man vill, hur man vill må och föreställa sig den där glada känslan man känner när man uppnått något man.

Ett bra tips är att skriva ut denna härliga och motiverande texten med uppmuntrande ord och meningar. Häng upp den på badrumsspegeln, kylskåpsdörren eller ta med dig den i väskan så att du när som helst kan läsa dessa peppande citat.
Visst är den underbar?! Alla behöver vi påminnas om även så enkla saker som att "Tro på dig själv" vissa dagar.

Ha en underbar dag och lycka till med dina peppande citat!

1 kommentar:

  1. Hej! Tycker väldigt mycket om texten ovan, har du gjort tavlan själv, eller kan en lat person beställa den någon stans :)MVH Carro

    SvaraRadera